Sankt Eriksgatan 13

Sankt Eriksgatan 13

Slutpris

5 425 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Sankt Eriksgatan 13


Slutpris
5 425 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Ljuvligt boende med stor trivselkänsla och charm i vacker fastighet nära Norr Mälarstrand

Välkomna till denna otroligt charmiga bostad. En helt unik bostad, ljuvligt renoverad med hänsyn tagen till byggår och originaldetaljer bevarade såsom takhöjd, furutiljor, finsnickerier och djupa nischer. Från entrén når man nyrenoverat stilrent badrum med badkar, wc och dusch. Några trappsteg ner från entrén fortsätter de övriga rummen där behaglig golvvärme finns i samtliga rum. Till vänster finns ett vardagsrum med tre magiska ljusinsläpp, två generösa fönsterpartier och dörr direkt ut till mot den tysta lummiga innergården. Till höger från hallen ligger ett renoverat kök med fönster och plats för matplats. Ingång till sovrum med plats för stor dubbelsäng samt garderobsvägg. Även här finns två stora spröjsade fönsterpartier mot den lugna privata innergården. Innergården möbleras sommartid med grill och sällskapsmöbler, härlig grönska och fina planteringar. Perfekt för att sitta i trädgården och njuta av en kopp kaffe till ljudet av fågelkvitter på trappen utanför vardagsrummet.

Brf Karlsvik nr 21 upa är en välskött bostadsförening med välskött fastighet och friköpt mark. Äldre förening med god ekonomi. Föreningen innehar i dagsläget 49 bostadsrätter och 1 hyresrätt . Som medlem i denna förening disponerar ni även över en gemensam tvättstuga med 3 tvättmaskiner, 2 torktumlare, 1 torktumlare och 1 mangel. Cykelrum finns i källaren och på gården finns ytterligare cykelplatser samt förråd för barnvagnar. Föreningen har en separat entré där cyklar och barnvagnar enkelt tas in. Det finns även en fin föreningslokal som man kan hyra för övernattning.
Föreningen har en trevlig innergård med grillplats, utemöbler och lekstuga.

Belägen i vacker sekelskiftesfastighet på attraktivt läge i centrala kvarter på Nedre Kungsholmen. Intill Norr Mälarstrand och härliga promenadstråk som fortsätter Kungsholmen runt vid vattnet. Rålambshovsparken och Smedsuddsbadet ett par minuter bort. I kvarteren finns all tänkbar service med lekpark, sopsortering, mysiga restauranger och trevliga barer. Fridhemsplans utmärkta kommunikationer med såväl bussar strax utanför porten som T-bana (Fridhemsplan) blå- samt grön linje finns några minuters promenad bort.


Boarea
53 kvm
Avgift
2 541 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2024-01-17

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Sankt Eriksgatan såldes av oss 2024-01-17. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Sankt Eriksgatan.

Boka värdering

Hanna Thor

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.