Sankt Göransgatan 152, 2 tr.

Sankt Göransgatan 152, 2 tr.

Slutpris

3 030 000 kr


Kungsholmen - Stadshagen— Stockholm

Sankt Göransgatan 152, 2 tr.


Slutpris
3 030 000 kr

Kungsholmen - Stadshagen— Stockholm

Nyrenoverad och välplanerad 1,5:a med stor balkong i västläge!

Välkomna till en nyrenoverad och ljus 1,5:a med stor balkong i västläge - toppläge med T-bana cirka 50 m från fastigheten. Lägenheten är genomgående ljus med vitmålade väggar, parkettgolv och generöst ljusinsläpp från flertalet fönster och balkong. Läget är optimalt med direkt närhet till tunnelbana, strandpromenad längs Hornsberg och populära Lindhagens galleria.

Smart planlösning med väl tilltagen sovalkov (1,80 säng) i anslutning till vardagsrummet. Skjutdörr emellan vilket underlättar för möblering. Lättmöblerat och ljust vardagsrum med plats för soffgrupp och mediamöblemang. Härifrån når ni ut till en stor balkong i västläge (utan insyn) som erbjuder vy över grönska och soltimmar från eftermiddag till kväll. Modernt kök med plats för matbord invid fönster med fin utsikt. Bra arbetsytor, gott om förvaring samt helt nya och integrerade vitvaror. Fullgod maskinell utrustning med diskmaskin bland annat. Badrummet renoverades 2017 i samband med stamrenoveringen och är utfört i en stilren och tidlös stil. i övrigt finns bra förvaringsmöjligheter via klädkammare i hallen och plats för stor garderob i sovalkoven. Källarförråd ingår också.

Här bor ni i en välskött och aktiv BRF med de stora renoveringarna bakom sig. T-bana har ni cirka 50 meter från lägenheten. Allt från ICA Maxi och apotek till gym och butiker finns att tillgå i Lindhagensgallerian. Närhet till grönområden och populär strandpromenad längs Hornsbergs strand.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
43 kvm
Avgift
2 846 kr/mån
Rum
1,5 rum (1 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2018-12-20

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Sankt Göransgatan såldes av oss 2018-12-20. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Sankt Göransgatan.

Boka värdering

Zolle Baleng

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, arabiska, kurdiska, persiska ...+3

Jessica Winter

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.