Sara Lidmans Gata 6, 6tr / Kungsholmen / Hornsberg / Stockholm

Välplanerad och smakfull 4:a i Hornsbergs strand!

Slutpris
7 400 000 kr
Boarea
100,5 kvm
Avgift
4 453 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
6 av 8 (Hiss finns)
Såld
2017-03-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sara Lidmans Gata såldes av oss 2017-03-10. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Sara Lidmans Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen / Hornsberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På ett utmärkt läge i Hornsbergs strand presenterar vi nu en ljus och luftig 4:a om hela 100 kvm med hörnläge och två balkonger. Fastigheten färdigställdes för inflyttning 2012 och därmed har bostaden mycket moderna ytskikt med smakfull färgsättning och stilrena interiörer i såväl kök som badrum. Planlösningen disponeras genom en välkomnande entré med klinkerbelagt golv, som sedan tar er vidare in till kök och vardagsrum som har en öppen och social planlösning som inbjuder till umgänge. Vidare finns tre ordentliga sovrum, två mindre och ett större varav det sistnämnda har utgång till balkong. Badrummet är helkaklat och toppfräscht med både tvättmaskin och torktumlare. I hela lägenheten ligger det en fin ekparkett och det finns gott om förvaring i flertalet garderober och i en rymlig klädkammare i lägenhetens hall. Här bor du med direkt närhet till vatten och bad vid Hornsbergs strand och Kristinebergsklipporna som båda är välbesökta sommartid. Här finns även ett generöst utbud av restauranger och caféer längs med strandpromenaden och i Lindhagens galleria finns ytterligare utbud av livsmedelsbutiker och närservice. Kommunikationerna är goda med både bussar och tunnelbana.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration