Sök Meny
Såld

Stockholm - Kungsholmen / Hornsberg / Sara Lidmans Gata 6, 6tr

Välplanerad och smakfull 4:a i Hornsbergs strand!

På ett utmärkt läge i Hornsbergs strand presenterar vi nu en ljus och luftig 4:a om hela 100 kvm med hörnläge och två balkonger. Fastigheten färdigställdes för inflyttning 2012 och därmed har bostaden mycket moderna ytskikt med smakfull färgsättning och stilrena interiörer i såväl kök som badrum. Planlösningen disponeras genom en välkomnande entré med klinkerbelagt golv, som sedan tar er vidare in till kök och vardagsrum som har en öppen och social planlösning som inbjuder till umgänge. Vidare finns tre ordentliga sovrum, två mindre och ett större varav det sistnämnda har utgång till balkong. Badrummet är helkaklat och toppfräscht med både tvättmaskin och torktumlare. I hela lägenheten ligger det en fin ekparkett och det finns gott om förvaring i flertalet garderober och i en rymlig klädkammare i lägenhetens hall. Här bor du med direkt närhet till vatten och bad vid Hornsbergs strand och Kristinebergsklipporna som båda är välbesökta sommartid. Här finns även ett generöst utbud av restauranger och caféer längs med strandpromenaden och i Lindhagens galleria finns ytterligare utbud av livsmedelsbutiker och närservice. Kommunikationerna är goda med både bussar och tunnelbana.

Varmt välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Stockholm / Kungsholmen / Hornsberg
Sara Lidmans Gata 6, 6tr
Slutpris: 7 400 000 kr
Boarea: 100,5 kvm
Avgift: 4 453 kr/mån
Driftkostnad: 500 kr/mån
Rum: 4 rum, varav 3 är sovrum
Våning: 6 av 8 (Hiss finns)
Såld: 2017-03-10
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Sara Lidmans Gata

Andra liknande sålda bostäder