Sök Meny
Såld

Stockholm - Kungsholmen / Hornsberg / Sara Lidmans Gata 6, 6tr

Välplanerad och smakfull 4:a i Hornsbergs strand!

På ett utmärkt läge i Hornsbergs strand presenterar vi nu en ljus och luftig 4:a om hela 100 kvm med hörnläge och två balkonger. Fastigheten färdigställdes för inflyttning 2012 och därmed har bostaden mycket moderna ytskikt med smakfull färgsättning och stilrena interiörer i såväl kök som badrum. Planlösningen disponeras genom en välkomnande entré med klinkerbelagt golv, som sedan tar er vidare in till kök och vardagsrum som har en öppen och social planlösning som inbjuder till umgänge. Vidare finns tre ordentliga sovrum, två mindre och ett större varav det sistnämnda har utgång till balkong. Badrummet är helkaklat och toppfräscht med både tvättmaskin och torktumlare. I hela lägenheten ligger det en fin ekparkett och det finns gott om förvaring i flertalet garderober och i en rymlig klädkammare i lägenhetens hall. Här bor du med direkt närhet till vatten och bad vid Hornsbergs strand och Kristinebergsklipporna som båda är välbesökta sommartid. Här finns även ett generöst utbud av restauranger och caféer längs med strandpromenaden och i Lindhagens galleria finns ytterligare utbud av livsmedelsbutiker och närservice. Kommunikationerna är goda med både bussar och tunnelbana.

Varmt välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Stockholm / Kungsholmen / Hornsberg
Sara Lidmans Gata 6, 6tr
Slutpris: 7 400 000 kr
Boarea: 100,5 kvm
Avgift: 4 453 kr/mån
Driftkostnad: 500 kr/mån
Rum: 4 rum, varav 3 är sovrum
Våning: 6 av 8 (Hiss finns)
Såld: 2017-03-10
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Sara Lidmans Gata

Andra liknande sålda bostäder

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.