Scheelegatan 38 B, nb / Kungsholmen / Stockholm

Fräsch och optimalt planerad 2:a om 50 kvm med mycket centralt läge.

Slutpris
3 085 000 kr
Referensnummer
146 791
Boarea
50 kvm
Avgift
2 142 kr/mån
Driftkostnad
430 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-09-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Scheelegatan 38 B, nb såldes av oss 2014-09-26. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna 2:a om 50 välplanerade kvadratmeter. Hall med avhängning på krokar samt bra förvaring i en fristående garderob, vardagsrum i öppen planlösning mot fräscht kök, rofyllt sovrum med välvt fönster samt rymligt badrum. Hela lägenheten är byggd 2010 och har fina materialval samt vackra mörkbetsade trägolv. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr, Mycket centralt och attraktivt läge i hjärtat av Kungsholmen. Omgivningarna erbjuder ett gott utbud av restauranger, caféer, butiker, matbutiker samt goda kommunikationer med både buss och T-bana.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.