Segelbåtsvägen 12 / Kungsholmen - Stora Essingen / Stockholm

Underbart sjönära boende med stor balkong!

Slutpris
5 175 000 kr
Boarea
87 kvm
Avgift
5 907 kr/mån
Rum
4 rum (0 sovrum)
Våning
5 av 7 (Hiss finns)
Såld
2015-02-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Segelbåtsvägen såldes av oss 2015-02-18. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Segelbåtsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen - Stora Essingen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett fantastiskt sjönära boende på en av Stora Essingens mest attraktiva adresser! Lägenheten erbjuder ett högt läge, stor balkong och fina fönsterpartier med strålande utsikt från alla rum. Badbrygga precis utanför porten.
Stabil och stor förening med bra ekonomi.

Lägenheten med sina 87kvm är optimalt planerad med kök med stor matplats och tre möjliga sovrum. Bra förvaringsmöjligheter med rymliga garderober i hallen samt stor klädkammare/förråd i lägenheten. Kök med vit skåpsinredning, praktiska arbetsytor och gott om förvaring. Här finns matplats för många. Fräscht stort badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.