Sibyllegatan 16 / Östermalm / Stockholm

Magnifik våning mitt på Östermalm med mängder av vackra detaljer och stor balkong!

Slutpris
22 000 000 kr
Boarea
204 kvm
Avgift
5 699 kr/mån
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-10-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sibyllegatan såldes av oss 2019-10-16. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Sibyllegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Endast privata visningar! Vänligen kontakta mäklaren för tidsbokning. Hjärtligt välkomna till en fantastisk bostad mitt på Östermalm! Våningen är idag fördelad på sex rum och kök men kan med enkelhet göras om till sju rum för den som önskar. Härlig takhöjd om hela 3,2 meter. Den representativa fastigheten uppfördes 1889 och innehåller förutom flertalet vackra originaldetaljer dessutom en av Stockholms vackraste entréer och trapphus. Maffiga takstuckaturer, väggpaneler, takrosetter, snickerier, speglade dörrar, trägolv, och hela sex kakelugnar. Vardagsrummet är våningens nav och onekligen spektakulärt med detaljer som tar er till en annan tidsepok. Samla vänner och familj och njut av varandras sällskap framför den ståtliga kakelugnen. Stort kök, matsal för stora sällskap samt ytterligare fyra rum. Badrum med badkar, WC med dusch samt totalt tre entréer som skapar möjligheter för uthyrning eller för egenföretagaren.

Här bor ni på absolut bästa adress och läge, med allt vad Östermalm och Stockholm har att erbjuda av natur, service, restauranger, caféer och butiker inom kort gångavstånd.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Östermalm

Välkommen till Östermalm med allt du kan önska dig inom gångavstånd. Runt dessa kvarter ligger några av Stockholms vackraste fastigheter med spännande arkitektur och anrik historia. Trots det centrala läget finns det många grönområden i området och närheten till Djurgården.

Nöje

Här är gatorna fulla av moderna butiker och restauranger. Några guldkorn är Teatergrillen, Riche, Sturehof och Strandvägen 1. Strosa längs Biblioteksgatan och Birger Jarlsgatans lyxiga butiker och ta en paus på populära Wienercaféet. Vid Östermalmstorg ligger den välkända saluhallen där du kan avnjuta en god lunch eller handla fina råvaror till kvällens middag.

Rekreation

Här bor ni en kort promenad från Djurgårdens grönska och vatten. Promenera ner längs Narvavägen ner till Djurgårdsbron, ta en kaffe på Kungliga motorbåtsklubben och fortsätt sedan din promenad längs vackra Djurgården.

Kommunikation

Kommunikationer finns det gott om med tunnelbanans röda linje och flertalet innerstadsbussar.

Familjeliv

På Östermalm finns ett stort utbud av både förskolor, grundskolor och gymnasium.

Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.