Sickla Kanalgata 43 / Hammarby Sjöstad / Stockholm

UTMÄRKT PLANLÖSNING

Slutpris
5 450 000 kr
Referensnummer
158 789
Boarea
110 kvm
Avgift
6 083 kr/mån
Driftkostnad
613 kr/mån
Såld
2014-04-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sickla Kanalgata 43 såldes av oss 2014-04-04. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hammarby Sjöstad är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

OBS! Kom ihåg att på Söndag är det sommartid, då ställer vi fram klockan en timme!

Nu finns möjlighet att förvärva en av de få fyror i Hammarby Sjöstad som har en utomordentligt bra planlösning som passar både barnfamiljen och tonårsfamiljen. Välkomna att ta hissen till våning tre där vi möts av en lägenhet som har stora fönsterpartier, burspråk och härligt luftiga ytor. Praktisk planlösning med tre separerade sovrum, hemtrevliga sällskapsytor i öppenplanslöning och balkong som bjuder på kanalutsikt! En lägenhet planerad för hela famlijen med både badrum samt gästwc och goda förvaringsmöjligheter i flera garderober och klädkammare. Bra läge i fastigheten med tvättsuga och övernattningslägenhet i samma port. Här kan ni njuta av att bo på ett lugnt läge med grönskande och barnvänlig innergård, intill vatten, nära till naturen, Nackareservatet och Hammarbybacken. På någon minut tar du dig till både tvärbanan och bussen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.