Sjövikstorget 7 / Liljeholmen / Stockholm

Kvällssol och fantastisk sjöutsikt från balkongen mot Årstaviken, Tantolunden & Södermalm.

Slutpris
4 900 000 kr
Referensnummer
105 863
Boarea
79 kvm
Avgift
4 825 kr/mån
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Såld
2014-10-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sjövikstorget 7 såldes av oss 2014-10-01. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Liljeholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med kvällssoll och utsikt över Årstaviken, Tantolunden och Södermalm från balkongen, bor du här på första parkett med sjöutsikt! Lägenheten är genomgående i mycket fint skick. Snabbt tillträde kan erbjudas.

Här återfinns ett stort och luftigt vardagsrum med utgång till balkong, stilrent kök med matplats för 6-8 personer, rymligt och stilrent badrum med tvättavdelning samt två lugnt belägna sovrum mot gården. Optimalt belägen invid Årstaviken med 5 min till Södermalm och badbrygga på kajen utanför dörren. Stabil Brf med god ekonomi samt fastighet utan närliggande underhållsbehov.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.