Sjöviksvägen 140 / Liljeholmskajen / Stockholm

Genomgående modern och stilren 4:a med stor inglasad balkong om 24 kvm!

Slutpris
6 800 000 kr
Boarea
118 kvm
Avgift
5 786 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 15 (Hiss finns)
Såld
2019-09-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sjöviksvägen såldes av oss 2019-09-04. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Sjöviksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Liljeholmskajen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bo nytt, stilrent och modernt i välfungerande familjelägenhet med genomtänkt planlösning och ett härligt ljusflöde från fönster i öster och väster. Välplanerade 118 kvm med 3 sovrum, två badrum och en imponerande inglasad balkong om hela 24 kvm som blir ett extra rum under vår och höst. Generöst vardagsrum med öppen yta mot kök ger en stor social yta med plats för många gäster. Kök med ljusgrå köksluckor, rostfria vitvaror och lyxig arbetsbänk i blankpolerad natursten. Viss utsikt mot Mälarens vatten, på bekvämt badrocks-avstånd för morgondoppet, 80 m ner till bryggan. Fastigheten, byggd 2018, är en pampig byggnad klädd i glas precis vid vattnet på Liljeholmskajen med en häftig takterrass högst upp i huset. Från den nionde våningen har man direkt tillgång till Årstabroarna. Fin stadsmiljö med restauranger, mysiga fik, butiker, kaj och bryggor. På gångavstånd finns bussar, tvärbana, pendeltåg och Liljeholmen med tunnelbana och en av huvudstadens största shoppinggallerior. 15 minuters cykelväg till centrala Stockholm. Njut av livet i stan, vid vattnet!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration