Snickarbacken 5

Snickarbacken 5

Slutpris

4 250 000 kr


Stockholm

Snickarbacken 5


Slutpris
4 250 000 kr

Stockholm

Välkommen till den attraktiva adressen Snickarbacken 5 och ert egna Penthouse vid Stureplan! Högst upp med blickarna över himlen och innerstadens takåsar bor man i en unik vindslägenhet som andas exklusiv internationell stil. Lägenheten som är fullutrustad och totalrenoverad med genomgående högklassiga materialval i toppskick och goda förvaringsmöjligheter är något för er som söker ett boende på högsta nivå!

Föreningen tog över detta 1800-tals hus 1992 och har tagit väl hand om ekonomin och den vackra sekelskiftesfastigheten sedan dess. Ett tidsenligt trapphus, en lummig och vacker innergård, bastu och relaxavdelning samt stort vindsförråd till lägenheten om cirka 15 kvadratmeter skänker dig som boende extra glädje.

På en otrafikerad charmig gata bor du i full harmoni ett stenkast från allt man kan tänkas behöva från trendig shopping, högklassiga restauranger och barer, goda kommunikationer och klassiska promenadstråk.

Härligheter som Brunkebergsåsen, tunneln mellan Uptown & Downtown, Stureplan och natursköna Humlegården är dina nya grannar. Eller varför inte ta chansen att bli stammis på det populära kaféet Snickarbacken 7.

Gillar man det bästa bör man inte missa detta tillfälle. Självklart är alla hjärtligt välkomna på visning!

/Martin


Referensnummer
31 971
Boarea
44 kvm
Avgift
2 360 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Såld
2014-08-03

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.