Snickarbacken 5 / Stockholm

Slutpris
4 250 000 kr
Referensnummer
31 971
Boarea
44 kvm
Avgift
2 360 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Såld
2014-08-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Snickarbacken 5 såldes av oss 2014-08-03. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Snickarbacken 5 är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till den attraktiva adressen Snickarbacken 5 och ert egna Penthouse vid Stureplan! Högst upp med blickarna över himlen och innerstadens takåsar bor man i en unik vindslägenhet som andas exklusiv internationell stil. Lägenheten som är fullutrustad och totalrenoverad med genomgående högklassiga materialval i toppskick och goda förvaringsmöjligheter är något för er som söker ett boende på högsta nivå!

Föreningen tog över detta 1800-tals hus 1992 och har tagit väl hand om ekonomin och den vackra sekelskiftesfastigheten sedan dess. Ett tidsenligt trapphus, en lummig och vacker innergård, bastu och relaxavdelning samt stort vindsförråd till lägenheten om cirka 15 kvadratmeter skänker dig som boende extra glädje.

På en otrafikerad charmig gata bor du i full harmoni ett stenkast från allt man kan tänkas behöva från trendig shopping, högklassiga restauranger och barer, goda kommunikationer och klassiska promenadstråk.

Härligheter som Brunkebergsåsen, tunneln mellan Uptown & Downtown, Stureplan och natursköna Humlegården är dina nya grannar. Eller varför inte ta chansen att bli stammis på det populära kaféet Snickarbacken 7.

Gillar man det bästa bör man inte missa detta tillfälle. Självklart är alla hjärtligt välkomna på visning!

/Martin

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.