Stagneliusvägen 28 / Kungsholmen - Fredhäll / Stockholm

Välpanerad funkistvåa!

Slutpris
2 510 000 kr
Referensnummer
110 292
Boarea
40.5 kvm
Avgift
2 635 kr/mån
Såld
2014-10-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stagneliusvägen 28 såldes av oss 2014-10-01. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen - Fredhäll är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerad funkistvåa med snyggt nyrenoverat kök med diskmaskin, stambytt badrum med tvättmaskin, sovrum som rymmer dubbelsäng och fint parkettgolv samtliga rum. Högt läge med stora fönster mot gården. Välskött förening som har mycket att erbjuda sina medlemmar som två takterrasser och bastu. Här bor du på bra läge med en minut till bussen och på en kortpromenad tar du dig till Fredhälls klippbad, Fredhällsparken och Rålamshovsparken. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.