Stagneliusvägen 26

Stagneliusvägen 26

Slutpris

2 225 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Stagneliusvägen 26


Slutpris
2 225 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Högst upp i huset- Välplanerad - Takterrass

Varmt välkomna till denna välplanerade bostad. Med sitt fina skick, moderna design och smarta användning av utrymme kommer du omedelbart känna dig hemma. Lägenheten har en bra planlösning med ett stort allrum, kokvrå och ett fräscht badrum. Trots sina 22 kvm skapar ljusa färger och generöst ljusinsläpp en inbjudande atmosfär och utrymme för soffa, tv-möbel, säng och annat möblemang. Köket erbjuder bra förvaringsmöjligheter och plats att laga trevliga måltider. Badrummet är både stilrent och funktionellt. Hallen har två rymliga garderober för förvaring. Denna charmiga 22 kvm lägenhet i Fredhäll är perfekt för dig som söker din första bostad eller en praktisk övernattningsplats.

Vid Stagneliusvägen bor du idylliskt med vattnet och Fredhällsbadet med klippbad, badbryggor och sommarkiosker som ligger i närområdet. Här kan du börja sommardagen som många av dina grannar med ett morgondopp och njuta av sommaren till fullo. Du bor med ett fridfullt läge tillsammans med allt naturen har att erbjuda och samtidigt nära innerstadens utbud och puls. Promenad- och löparspår som tar dig runt Kungsholmen ligger precis intill. Härliga grönområden och trevliga fik ligger i din absoluta närhet. Restaurang Solstugan med sin välbesökta uteterrass finns runt hörnet. När du behöver handla finns CoopNära som ligger vid tunnelbanestation Kristineberg några/ett par minuter bort. Såväl ICA Maxi och Matpressen där du även finner systembolag, apotek samt postombud finns inom promenadavstånd. Med cirka 10-15 minuters promenad når du Hornsbergs strandpromenad som kantas av badbryggor och flertalet populära restauranger. Du har också nära till busshållsplatser samt tunnelbanans gröna linje som snabbt tar dig till Fridhemsplan och City med shopping och all tänkbar service. Från Fredhäll finns det också väldigt bra cykelbanor som tar dig till Fridhemsplan och City på 10-20 minuter.


Boarea
22 kvm
Avgift
1 856 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2024-01-22

Mäklarhuset Nacka

Denna lägenhet på Stagneliusvägen såldes av oss 2024-01-22. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Stagneliusvägen.

Boka värdering

Anton Länninge

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.