Din mäklare i Nacka

Mäklarhuset NackaBesöksadress

Sickla Industriväg 20 13154 Nacka

Vi på Mäklarhuset Nacka arbetar lokalt och hjälper dig på bästa sätt när du ska köpa eller sälja din bostad. Våra fastighetsmäklare har som mål att vid varje uppdrag ge dig det bästa tänkbara för din bostadsaffär och vara nöjd hela vägen från första kontakt. Vi är din mäklare i Nacka!

VÅRA MÄKLARE KAN NACKA

Hos oss möter du engagerade fastighetsmäklare med kunskap och kraft att ge dig det lilla extra som behövs för att du ska känna dig trygg och säker genom hela processen. För oss är det självklart att känna till allt som är positivt och viktigt för nuvarande och blivande boende i Nacka. Vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området

Ska du köpa eller sälja din bostad kan du vara säker på att du får en mäklartjänst i toppklass, anpassad efter just dina behov. Kontakta oss redan idag för en lyckad bostadsaffär. Varmt välkommen till Mäklarhuset Nacka!

Mäklaruhset Nacka

Mäklare & medarbetare


Johan Nurk

Fastighetsmäklare / Delägare
Talar även engelska.

Filip Bodnar

Fastighetsmäklare / Delägare
Talar även engelska, bosniska, kroatiska, serbiska.

Hitta till oss


Mäklarhuset Nacka Sickla Industriväg 20 13154 Nacka

Öppettider


Mån - Fre 9:00-17:00

BOKA FRI VÄRDERING


Med Mäklarhuset som din mäklare i Nacka får du tillgång till våra lokala specialister – och även till vårt kontaktnät och våra kontor över hela Sverige.

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, fritidshus, lägenheter, radhus, tomter, nyproduktion och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad.

Kontakta din lokala mäklare i Nacka idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig. Varmt välkomna Mäklarhuset Nack!


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.