Sturehillsvägen 15, 4tr / Stockholm

HÖGST UPP MED UTSIKT!

Slutpris
4 320 000 kr
Referensnummer
142 558
Boarea
80 kvm
Avgift
4 310 kr/mån
Driftkostnad
600 kr/mån
Såld
2014-05-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sturehillsvägen 15, 4tr såldes av oss 2014-05-23. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sturehillsvägen 15, 4tr är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fast pris - först till kvarn!

Ett solsäkert läge till sommaren!

Unikt tillfälle att förvärva en nyproducerad lägenhet som säljs uppe på Sjövikshöjden. En av de få som säljs, här trivs man bra! Möjlighet till omgående tillträde. Stor balkong med underbar utsikt över Liljeholmskajen och Södermalm. Här bor ni bekvämt med ledig garageplats och hiss hela vägen upp till lägenheten. Högst upp i huset med himlen som närmaste granne välkomnas ni av en fantastisk lägenhet som har en utmärkt planlösning med fina materialval och en stor terrass som inte bara bjuder på vackra solnedgångar utan även en härlig utsikt över Liljeholmens och Södermalms fasader. Läget på berget är perfekt med närhet till både Årstaberg där du når både tvärbana och pendeltåg. En kort promenad tar dig både ner till Liljeholmens och dess utbud av affärer och restauranger samt till Södermalm över Årstabron till Tantolunden. Runt knuten finns natur och mysiga promenad och joggingspår längs Årstaviken.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.