Sturehillsvägen 15, 4tr

Sturehillsvägen 15, 4tr

Slutpris

4 320 000 kr


Stockholm

Sturehillsvägen 15, 4tr


Slutpris
4 320 000 kr

Stockholm

HÖGST UPP MED UTSIKT!

Fast pris - först till kvarn!

Ett solsäkert läge till sommaren!

Unikt tillfälle att förvärva en nyproducerad lägenhet som säljs uppe på Sjövikshöjden. En av de få som säljs, här trivs man bra! Möjlighet till omgående tillträde. Stor balkong med underbar utsikt över Liljeholmskajen och Södermalm. Här bor ni bekvämt med ledig garageplats och hiss hela vägen upp till lägenheten. Högst upp i huset med himlen som närmaste granne välkomnas ni av en fantastisk lägenhet som har en utmärkt planlösning med fina materialval och en stor terrass som inte bara bjuder på vackra solnedgångar utan även en härlig utsikt över Liljeholmens och Södermalms fasader. Läget på berget är perfekt med närhet till både Årstaberg där du når både tvärbana och pendeltåg. En kort promenad tar dig både ner till Liljeholmens och dess utbud av affärer och restauranger samt till Södermalm över Årstabron till Tantolunden. Runt knuten finns natur och mysiga promenad och joggingspår längs Årstaviken.


Referensnummer
142 558
Boarea
80 kvm
Avgift
4 310 kr/mån
Driftkostnad
600 kr/mån
Såld
2014-05-23

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.