Sturehillsvägen 39 / Liljeholmskajen - Liljeholmen / Stockholm

Slutpris
3 715 000 kr
Referensnummer
34 214
Boarea
89 kvm
Avgift
4 774 kr/mån
Driftkostnad
463 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Såld
2014-10-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sturehillsvägen 39 såldes av oss 2014-10-09. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Liljeholmskajen - Liljeholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Det enorma ljusinflödet från fönstren sätter den behagliga tonen för den här bostaden. Dessutom öppen planlösning med gränsande västervänd uteplats, denna kombination är som gjord för givande sociala sammankomster med alla vännerna. Stilriktigt kök med utmärkt berednings- och avlastningsytor. Vettig storlek på bägge sovrummen, varav det ena med fönster i två vädersträck. Stort badrum med tm/tt. Klädkammare. Buss intill huset, pendeltåg och tvärbana en kort promenad nära. Liljeholmens Centrum blir en självklar mötes- och rekreationsplats.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.