Sysslomansgatan 26, 4 tr / Kungsholmen / Stockholm

Slutpris
2 560 000 kr
Referensnummer
110 041
Boarea
36 kvm
Avgift
2 094 kr/mån
Såld
2014-04-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sysslomansgatan 26, 4 tr såldes av oss 2014-04-30. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna extremt välplanerade 2:a med utmärkt läge mellan Norr Mälarstrand och Fridhemsplan. Lägenheten karaktäriseras av luftiga ytor i öppen planlösning och klassiskt välbevarade originaldetaljer såsom vacker fiskbensparkett, högt i tak och generösa fönster i funkisanda. Stilrent kök med högblanka vita skåpsluckor och sovrum med plats för större säng. Helkaklat badrum och balkong i härligt västerläge. Trevligt belägen invid Sysslomansparken och exceptionellt goda kommunikationer runt hörnet. Solid förening med god ekonomi och de stora renoveringarna bakom sig. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.