Tegelviksgatan 34

Tegelviksgatan 34

Slutpris

4 910 000 kr


Södermalm - Sofia— Stockholm

Tegelviksgatan 34


Slutpris
4 910 000 kr

Södermalm - Sofia— Stockholm

Härlig och social lägenhet med mysig altan belägen i lugna kvarter vid Hammarbyhamnen.

Varmt välkommen till denna trevliga och sociala 3:a om 86,5 kvm med härlig altan belägen mot lummig gård. Lägenheten har en bra hall med goda förvaringsmöjligheter, stort vardagsrum i öppen planlösning in mot köket, altan i västerläge, helkaklat badrum samt två generösa sovrum mot lugn trivsam gård. Föreningen är stabil och amorterar kontinuerligt på sina lån. Styrelsen håller även på att se över möjligheten att sälja av vissa ytor vilket skulle gynna föreningen positivt. Här bor ni med närhet till många fina grönområden såsom föreningens innergård, Vitabergsparken, Tengdahlsparken, Mandelparken, Barnängsparken samt Stora Blecktornsparken. Ett par minuter bort ligger Hammarbyhamnen och vill ni åka över till Sjöstan, Djurgården eller Nybrokajen så är det bara att ta båten. De friluftsintresserade når Nackareservatet samt Hellasgården på ca 15 minuter med buss och för den som vill ha lite mer puls så ligger Nytorget med mysiga restauranger, caféer samt charmiga butiker en kort promenad bort. Runt knuten finns även goda kommunikationer i form av buss 2,57 samt 66.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
86.5 kvm
Avgift
5 234 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-08-16

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.