Tegnérgatan 55 D, 1tr / Vasastan Norrmalm / Stockholm

Slutpris
3 625 000 kr
Referensnummer
37 691
Boarea
42 kvm
Avgift
2 725 kr/mån
Såld
2014-10-31
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tegnérgatan såldes av oss 2014-10-31. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Tegnérgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vasastan Norrmalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett mycket attraktivt boende, belägen mot en lugn innergård med vardagsrum och kök i öppen social planlösning. Optimalt disponerade fräscha ytor där varje kvadratmeter har utnyttjats på ett förträffligt sätt! Kök med rostfria vitvaror, sovrum med plats för dubbelsäng och ett vardagsrum med utgång till balkong i härligt sydvästläge. Helkaklat duschrum med klinker och förberett för tvättmaskin.

Bevarade detaljer så som spröjsade fönster, speglade dörrar och en takhöjd på ca 2,8 m ger charm till bostaden.

Lägenheten har ett perfekt cityläge med bekvämt gångavstånd till Drottninggatan, Hötorget och Stureplan med shopping, biografer, krogar, nattklubbar och saluhall. Utmärkta kommunikationer med endast några minuters promenad till T-centralen eller Hötorget. Närhet till gröna parker så som vackra Tegnérlunden, Observatorieparken och Vasaparken.

Välkommen på visning! Önskar Patrik Lundberg

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.