Tideliusgatan 59, 4 tr. / Södermalm / Stockholm

Renoverad 4:a med balkong mot gård. Välskött Brf med garage och låg avgift!

Slutpris
5 500 000 kr
Referensnummer
113 236
Boarea
90 kvm
Avgift
3 436 kr/mån
Sovrum
3 Sovrum
Såld
2014-05-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tideliusgatan 59, 4 tr. såldes av oss 2014-05-23. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mäklarhuset Södermalm har nöjet att visa denna ljusa och välplanerade samt fint renoverade 4:a med exklusivt renoverat badrum, Gäst-WC, inglasad balkong samt lite insyn. Låg avgift och garage i huset med kort kötid. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

En genomgående och ljus lägenhet med smakfullt och samt bevarat och renoverat 60-tals kök! Lägenheten är tidstypiskt planerad med stort kök och matplats, härligt och ljust vardagsrum, tre rymliga sovrum samt stort badrum med fönster och separat Gäst-WC. Även gott om förvaring i form av flertalet garderober samt klädkammare erbjuds.

Lugnt belägen på barnvänlig gård samt närområde med väldigt lite trafik och många lekparker samt förskolor/ skolor.

Välskött fastighet och förening med mycket god ekonomi, låga avgifter och ca 20 hyresrätter kvar!

Ett perfekt familjeboende!

Området:
Mycket centralt, men lugnt belägen på Söder. På 5-6minuter når du Skanstull, Skrapan och SoFo, men även Eriksdalslunden och Årstaviken med möjlighet till både bad och båtliv.

Området är extremt barnvänligt och erbjuder många lekparker, förskolor samt skolor i närområdet. Tideliusgatan är dessutom en återvändsgata med väldigt lite trafik. Föreningen har också egen lekplats på innergården.

Med det här läget får du verkligen möjlighet att inom bekvämt avstånd till allt utnyttja det bästa Söder har att erbjuda av service, nöje, natur, fritid, skolor, dagis, parker och kommunikationer. Eriksdalsskolan, årskurs 1-9, erbjuder bl.a. den populära Bild och Formklassen.

Kommunikationerna är bästa tänkbara, med bussar runt hörnet och Skanstulls T-bana på några minuter. Du har heller inte långt till pendeltågen vid Södra Station.

Välkommen till Tideliusgatan 59!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.