Tideliusgatan 11, 5 tr

Tideliusgatan 11, 5 tr

Slutpris

3 850 000 kr


Södermalm— Stockholm

Tideliusgatan 11, 5 tr


Slutpris
3 850 000 kr

Södermalm— Stockholm

Helrenoverad 3:a med balkong i söderläge. Obelånad Brf med garage i huset & barnvänlig gård.

Högst upp, i obelånad Brf med garage i huset, finns denna helrenoverade lägenhet med balkong i söderläge på Södermalms barnvänligaste gård. Lägenheten disponeras idag som en väl fungerande 3:a, men är ursprungligen en 2:a och återställs lätt till originalplan.

Obelånad Brf med ca 21 hyresrätter kvar och låg avgift där 100 Mbit Bredband, basutbud Kabel-TV samt Bostadsrättsförsäkringstillägg ingår i avgiften. Välskött fastighet med garage i huset för 1 000-1 100 kr/mån och kort kötid. Föreningen har även två stora nyrenoverade tvättstugor. Belägen på återvändsgata i ett område med väldigt lite trafik och många lekparker samt skolor i närområdet.

Hela lägenheten totalrenoverades under 2008/2009. Tack vare sitt läge högst upp erhålls ett fint ljusinsläpp. Fullutrustat kök med ordentlig matplats, exklusivt badrum med fönster och TM, Balkong med utsikt över föreningens fantastiska gård åt ena hållet och mot det andra hållet har du Södra Latin och Söders skyline i fonden.

Med gården, populära förskolan Båtsmannen i huset, skolor, parker och pulkabackar runt hörnet, erbjuds här ett svårslaget boende för t.ex. den mindre familjen!

Mycket centralt, men lugnt läge på Söder. På 5-6 minuter når du Skanstull, Skrapan och SoFo, men även Eriksdalslunden och Årstaviken med möjlighet till både bad och båtliv.

Läget gör att du verkligen har möjlighet att inom bekvämt avstånd till allt utnyttja det bästa Söder har att erbjuda av service, nöje, natur, fritid, skolor, dagis och parker mm. Eriksdalsskolan, årskurs 1-9, erbjuder bl.a. den populära Bild och Formklassen.

Välkommen till Tideliusgatan 11!


Referensnummer
138 614
Boarea
63 kvm
Avgift
2 119 kr/mån
Såld
2014-09-23

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.