Timmermansgränd 4 / Södermalm / Stockholm

Slutpris
3 560 000 kr
Referensnummer
122 069
Boarea
66 kvm
Avgift
3 055 kr/mån
Driftkostnad
420 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-05-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Timmermansgränd 4 såldes av oss 2014-05-01. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett fantastiskt läge i hjärtat av Södermalm finns denna underbart ljusa och rymliga 2,5:a om 66 kvm. Härlig balkong i västläge och genomgående fri utsikt över bilfria, gröna Södermalmsallén i höjd med Timmermansparken.
Trevliga sociala ytor med idag 2 sovrum, där klädkammaren är omgjord till barnrum med innerfönster. Här bor ni med Medborgarplatsen och Mariatorgets breda serviceutbud runt hörnet. Stor närhet till allmänna kommunikationer. Pendeln tar dig direkt till Arlanda samt Uppsala. Denna lägenhet bör upplevas. Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.