Tjärhovsgatan 22, 2tr. / Södermalm - Katarina / Stockholm

Slutpris
1 950 000 kr
Boarea
19 kvm
Avgift
2 183 kr/mån
Driftkostnad
120 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2015-01-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tjärhovsgatan såldes av oss 2015-01-27. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Tjärhovsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm - Katarina är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett eftersökt läge återfinns denna fräscha 1:a om 19 kvm i lugna kvarter invid Medborgarplatsens puls. Lägenheten karaktäriseras av en välkomnande hall med avhängningsmöjligheter på krokar samt i garderober. Ovan hallen är ett praktiskt sovloft byggt. Ett ljust, lätt möblerat och insynsskyddat allrum i öppen planlösning mot kök samt ett helkaklat och stambytt duschrum.
Denna lägenhet bör upplevas, omgående tillträde om så önskas. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.