Tjurbergsgatan 38, 2 tr. / Södermalm - Katarina / Stockholm

1:a 43,5 kvm KATARINA

Slutpris
2 750 000 kr
Referensnummer
110 295
Boarea
43.5 kvm
Avgift
2 486 kr/mån
Såld
2014-08-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tjurbergsgatan 38, 2 tr. såldes av oss 2014-08-28. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm - Katarina är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till den välplanerade lägenhet om 43,5 kvm med renoveringschans. Här har man möjlighet att forma sitt eget boende efter precis den smak man själv har. Ljus lägenhet med äldre bevarad charm såsom trägolv, spröjsade fönster, djupa fönsternischer och generös takhöjd i en stor och välskött förening.Här bor man lugnt och ändå centralt med närhet till allt Södermalm har att erbjuda: parker, affärer, nöjen och kommunikationer. Möjlighet att göra om till 2 rum. PASSA PÅ!!!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.