Tomtebogatan 15, 3 tr. ö.g. / Vasastan Birkastan / Stockholm

Slutpris
2 680 000 kr
Referensnummer
106 337
Boarea
31 kvm
Avgift
1 876 kr/mån
Driftkostnad
337 kr/mån
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Såld
2014-08-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tomtebogatan 15, 3 tr. ö.g. såldes av oss 2014-08-12. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vasastan Birkastan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I hjärtat av Birkastan, på en synnerligen attraktiv adress, ligger denna charmiga enrummare om 31 välplanerade kvm. Möjlighet att bygga balkong finns, det finns bygglov från rummet.

Ljus lägenhet med tidstypiska detaljer såsom en väl tilltagen takhöjd, stora fönsterpartier och höga golvsocklar. Vackert furugolv i original och vitmålade väggar. Praktiskt kök med bevarade originalskåp, stambytt badrum och rymligt rum med fönster mot gården. Förening med mycket god ekonomi och de stora renoveringarna bakom sig.

I Birkastan har du pulsen precis utanför dörren med ett brett utbud av mysiga caféer, restauranger, krogar samt affärer. Grönområde återfinns i bl.a. Vasaparken samt Hagaparken. Karlbergs badplats ligger några minuters promenad från lägenheten.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.