Torphagsvägen 6, 2 tr / Ekhagen / Stockholm

Mysig enrummare på citynära läge invid Stockholms universitet!

Slutpris
2 175 000 kr
Boarea
23 kvm
Avgift
1 649 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2019-05-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Torphagsvägen såldes av oss 2019-05-22. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Torphagsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ekhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns äntligen möjligheten att förvärva ett hem på underbara och naturnära Torphagsvägen. Bara ett stenkast från Stockholms universitet på ett citynära läge finner du denna mysiga enrummare. Det här är bostaden för dig som söker en lägenhet i lugn och ro med några få minuters tunnelbanefärd till Stockholms pulserande innerstad. På ett insynsskyddat läge ger dessa ljusa och väldisponerade kvadratmeter plats för personen som önskar en bostad att trivas i. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.