Tysta Gatan 6 / Östermalm / Stockholm

Bostadsrättslokal

Slutpris
2 500 000 kr
Referensnummer
152 794
Boarea
45 kvm
Avgift
2 162 kr/mån
Driftkostnad
450 kr/mån
Såld
2014-03-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tysta Gatan 6 såldes av oss 2014-03-06. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett attraktivt läge på toppadress och omedelbar närhet till Kungliga Djurgården återfinns denna bostadsrättslokal. 45 kvm fördelade på två rum och kök belägen i markplan på vackra Tysta gatan, en idyllisk plats med kullersten omgärdat av ståtliga fasader.

Lokalen disponeras idag enligt följande; lokal med avhängningsmöjligheter, vacker stavparkett i ek och utrymme för arbetsplats och möblemang. Kök med matplats för 4-6 personer och trinett med kokplattor och kyl. Rum två med duschkabin, möbleringsbara ytor, garderob samt ingång till wc.

A-läge med närhet till parker, strandpromenader och kommunikationer. Låg avgift och föreningen har dessutom en egen uteplats på innergården.

Lokalen accepteras ej som bostad.

Välkommen att boka privata visningar av lokalen. Kontakta Patrik Lundberg 0708-665 301

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.