Untravägen 19, 1 tr / Hjorthagen / Stockholm

Slutpris
2 400 000 kr
Referensnummer
131 145
Boarea
44.2 kvm
Avgift
2 557 kr/mån
Driftkostnad
520 kr/mån
Såld
2014-01-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Untravägen 19, 1 tr såldes av oss 2014-01-22. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hjorthagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett stilfullt boende med bevarad 30-tals charm och ett attraktivt läge mellan storstad och natur. Ljus och luftig tack vare ljusa fräscha materialval och fönster i två vädersträck.

44,2 trevligt planerade kvm fördelade på hall med plats för avhängning via klädhängare och integrerade garderober. Helkaklat duschrum i ljusa toner med tvättmaskin. Stilrent renoverat kök med matplats för två invid fönster. Rymligt vardagsrum med gott om plats för soffa, mediamöbel och större matplats om så önskas samt ett roingivande sovrum med plats för dubbelsäng och garderober.

Välkommen på visning! Önskar Kristin Hammarbäck

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.