Upplandsgatan 69, 5tr / Vasastan / Stockholm

Braskamin och takterrass i västerläge!

Slutpris
7 500 000 kr
Referensnummer
164 758
Boarea
77 kvm
Avgift
2 880 kr/mån
Driftkostnad
708 kr/mån
Sovrum
3 Sovrum
Såld
2014-03-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Upplandsgatan 69, 5tr såldes av oss 2014-03-14. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vasastan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Smakfullhet på rymliga ytor (där den totala golvytan är på ca 87 m²) högst upp i huset med braskamin och generös takterrass om 13 m² i högt fritt västerläge!

Välkommen till ett kvalitativt boende i en modern och vacker vindsvåning med genomgående fina golv i perfekt symbios med ljusa ytskikt och vackra synliga takbjälkar, smakfullt belysta med spotlights. Fint ljusinsläpp från fönster sittandes i kupor i två väderstreck, ett stort glasparti med skjutdörr mot takterrass samt totalt fyra takfönster. Modern interiör på extremt välplanerade ytor med, ypperlig förvaring i flera garderober och ett rejält källarförråd.

Lägenheten har fyra rum och ett lyxigt kök från Mobalpa med platsgjutna bänkskivor i betong och rostfria vitvaror. Dimbara spotlights, vattenburen golvvärme och TV/Bredbandsuttag i alla rum. Tre sobra sovrum, plus ett platssparande loft för gästerna eller som extra lekyta för barnen, samt ett lyxigt badrum med bubbelbadkar och tvättpelare.

Bo bekvämt på representativa ytor med service, nöjen, och shopping inom gångavstånd från porten. Omedelbar närhet till kommunikationer, butiker, gym och grönskande parker.

Stabil förening med mycket god ekonomi.

Välkommen på visning önskar Peter Eriksén.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.