Valhallavägen 65, 4 tr / Östermalm / Vasastan / Stockholm

Slutpris
2 400 000 kr
Referensnummer
140 641
Boarea
35 kvm
Avgift
2 117 kr/mån
Driftkostnad
450 kr/mån
Såld
2014-05-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Valhallavägen 65, 4 tr såldes av oss 2014-05-27. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östermalm / Vasastan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På fjäre våningen hittar ni denna insynsskyddade och tilltalande minitvåa som är väldigt lätt att tycka om. Det härliga ljuset från det stora fönsterpartiet tillsammans med ljusa materialval gör att lägenheten känns luftig. Vackra detaljer bevarade från byggåret så som fiskbensparkett, luftig takhöjd och fina fönsterbrädor i marmor.

Här välkomnas ni av hall med vackert stengolv i original samt gott om plats för avhängning av ytterkläder i garderob. Ljust och lättmöblerat vardagsrum med en härligt ljusinsläpp och gott om plats för både soffa och matbord. Sovrum med plats för dubbelsäng. Köket är välplanerat med bra arbetsytor och gott om skåp. Badrummet är stambytt med helkaklade väggar och klinker med golvvärme.

Här bor du med trevliga promenadstråk, löparspår, gym och grönområden i närheten. En kort promenad tar dig till Vasastans och dess utbud av mysiga caféer, restauranger och all tänkbar service. På gångavstånd når man såväl Stockholms Universitet, KTH samt Handelshögskolan.

Mycket goda kommunikationer med tunnelbanestation Tekniska Högskolan några meter utanför porten, roslagsbanan samt ett flertal innerstadsbussar längs Valhallavägen och Odengatan.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.