Västmannagatan 30 A, 2 tr gårdshus / Vasastan / Stockholm

Slutpris
4 400 000 kr
Referensnummer
147 867
Boarea
57 kvm
Avgift
3 203 kr/mån
Driftkostnad
450 kr/mån
Såld
2014-09-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Västmannagatan 30 A, 2 tr gårdshus såldes av oss 2014-09-16. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vasastan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna otroligt fina tvåa belägen på en av Vasastans bästa adresser. Lägenheten ligger två trappor upp i gårdshuset och har ett ljust och luftigt vardagsrum med utgång till balkong i västerläge, rofyllt sovrum, fräscht kök, mycket fint duschrum med tvättmaskin samt en praktisk hall med stor garderobsvägg. Här bor ni på lagom avstånd från både Stockholms City samt Odenplan, båda med goda kommunikationer samt till bra shopping, trevliga restauranger samt mysiga fik.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.