Vingårdsgatan 7 / Liljeholmskajen - Liljeholmen / Stockholm

Slutpris
1 975 000 kr
Boarea
37 kvm
Avgift
2 797 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 (Hiss finns)
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Såld
2014-04-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vingårdsgatan såldes av oss 2014-04-01. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Vingårdsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Liljeholmskajen - Liljeholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vid Liljeholmskajen, en trappa upp ligger denna ljusa och yteffektiva 1:a med fransk balkong och stort helkaklat badrum med badkar. Attraktivt, centralt boende med bara ca 7 minuters promenad till Hornstull. Trivsamma omgivningar med restauranger, affärer och vackra promenadstråk på bryggorna vid vattnet. Nära till t-bana vid Liljeholmen. Ett första hem man snabbt stormtrivs i med nära till allt!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.