Bergaliden 7, 1tr / Bergaliden / Sundbyberg

Slutpris
2 500 000 kr
Referensnummer
126 364
Boarea
63 kvm
Avgift
3 773 kr/mån
Driftkostnad
617 kr/mån
Såld
2014-05-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bergaliden 7, 1tr såldes av oss 2014-05-15. Se alla våra försäljningar i Sundbyberg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bergaliden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna ljusa och trevliga 2:a om 63 kvm med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och en fantastisk balkong i söderläge.

Lägenheten är i fint skick med sober färgsättning och moderna och stilrena materialval. Här erbjuds ni en umgängesvänlig sällskapsdel med utgång till balkong, kök med gedigen förvaring och full maskinell utrustning. Vidare finns ett väl tilltaget sovrum med plats för garderobsvägg samt ett större helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare.

Bo förstklassigt i lugnt villaområde med närhet till kommunikationer, grönområden och Lötsjöns glittrande vatten. Bara att flytta in och trivas! Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.