Marieborgsgatan 2

Marieborgsgatan 2

Slutpris

3 100 000 kr


Ursvik— Sundbyberg

Marieborgsgatan 2


Slutpris
3 100 000 kr

Ursvik— Sundbyberg

Fantastisk gaveltrea med optimal planlösning!

Varmt välkomna till denna fantastiska 3a på bästa läge i Ursvik! Med en öppen planlösning, generöst ljusflöde och en modern design blir denna trevliga trerumslägenhet den ultimata bostaden. De rymliga och luftiga gemensamma utrymmena i vardagsrummet och köket, med stora panoramafönster i hörnet, fyller hela lägenheten med en härlig naturlig belysning. De två sovrummen är väl tilltagna och erbjuder gott om plats för sängar och annan möblering.

Den här bostaden har all utrustning du behöver för bekvämt boende. Köket är utrustat med en diskmaskin, mikrovågsugn och kyl- och fryskombination. Badrummet har tvättmaskin och torktumlare. Dessutom har du förmånen att njuta av en underbar balkong som ligger högt och badar i solens strålar under större delen av dagen. Hiss finns självklart i byggnaden för enkel åtkomst.

Lägenheten ligger i det växande området Stora Ursvik i Sundbyberg. Inom några minuters promenadavstånd hittar du Kymlingeskolan, som erbjuder både grundskola och förskola. Dessutom finns det redan flera andra skolor och förskolor i området, inklusive Pysslingens förskola/skola och Älvkvarnsskolan på Marieborgsgatan. Planering pågår även för ytterligare skolor och förskolor i takt med att området utvecklas. I närområdet finns även flertalet restauranger, närbutik, gym m.m.

För att komma runt har du utmärkta kommunikationsmöjligheter. Buss 504 stannar precis utanför dörren och tar dig till tunnelbanestationerna i Hallonbergen eller Rissne på endast 5 minuter. Bussen tar dig också till Sundbybergs Centrum på cirka 15 minuter. Om du föredrar att cykla når du tunnelbanestationerna i Rissne och Hallonbergen på 5-7 minuter. 2024 beräknas också Tvärbanan bli färdigställd som kommer göra området ännu mer attraktivt!

För de som uppskattar naturen ligger Ursviks motionsområde nära lägenheten. Det är ett naturskönt område med välutvecklade löp- och vandringsleder, inklusive slingor som sträcker sig upp till 15 km. Ursviks skogar erbjuder också vackra naturreservat, mysiga lekplatser, grillplatser och fotbollsplaner. Under vintern används spåren för längdskidåkning. Med Ursvik som din hemvist bor du nära både stadslivet och naturen!

Varmt välkomna på visning!


Boarea
69 kvm
Avgift
4 107 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2024-01-09

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Marieborgsgatan såldes av oss 2024-01-09. Se alla våra försäljningar i Sundbyberg samt även på Marieborgsgatan.

Boka värdering

Emil Andersson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.