Mjölnerbacken 16

Mjölnerbacken 16

Slutpris

3 000 000 kr


Rissne— Sundbyberg

Mjölnerbacken 16


Slutpris
3 000 000 kr

Rissne— Sundbyberg

Missa inte denna möjlighet!

Hjärtligt välkomna till denna rymliga och ljusa 4 rok! Bostaden bjuder på ett lättmöblerat och stort vardagsrum med plats för både större soffgrupp och läshörna, fullt utrustat kök med goda arbetsytor och gott om förvaringsutrymmen, matplats för 6-8 personer, tre väl tilltagna sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt balkong i västläge som förlänger de sociala ytorna. Helkaklat badrum med badkar samt gäst-wc.

Rissne är ett mysigt område med närhet till grönska, natur, bra serviceutbud och bra kommunikationer. Mycket nära tunnelbanan, du kan gå till blåa linjestationen Rissne på 4-5 minuter och på ytterligare 15 är du framme på T-centralen. Vid Rissne Centrum finns matbutiker, restauranger, vårdcentral, diverse shopping och bar. För den shoppingglade så ligger bostaden på bekvämt avstånd till Mall of Scandinavia (7 min med bil) samt Bromma Blocks (5 min med bil). Du som är bilburen kör till Sundbybergs centralare delar eller Solna på cirka fem minuter. I närområdet finns både naturen med skogspartier och service i form av den intilliggande Willys butiken och McDonalds restaurangen. Varmt välkomna på visning!


Boarea
94 kvm
Avgift
5 024 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2024-03-07

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Mjölnerbacken såldes av oss 2024-03-07. Se alla våra försäljningar i Sundbyberg samt även på Mjölnerbacken.

Boka värdering

Hevrê Yildiz

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.