Vegagatan 21
Vegagatan 21
Hevrê Yildiz, ansvarig mäklare i Sundbyberg
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Hevrê Yildiz

Ansvarig mäklare

Kommande försäljning

Vegagatan 21


Centrala Sundbyberg— Sundbyberg

Vegagatan 21


Kommande försäljning

Centrala Sundbyberg— Sundbyberg

På attraktiv adress i Centrala Sundbyberg!

- Rejäl balkong
- Stambytt fastighet
- Föreningen äger marken och har en stark ekonomi
- Garageplats 550 kr/mån
- Hiss
- Källarförråd

Hjärtligt välkomna till Brf Stataren 12 och denna trevliga bostad som erbjuder alla bekvämligheter man kan önska sig i ett boende. Här erbjuds en låg avgift i en förening med extremt god ekonomi, och inga större renoveringar är planerade. Bostaden bjuder på trevliga sällskapsytor med vardagsrum, matdel och kök invid den generösa balkongen. Sovalkov med plats för större säng, stambytt badrum med tvättmaskin samt inbjudande hall med goda avhängnings- förvaringsmöjligheter.

Bostaden imponerar med genomgående goda ytskikt och väldigt trevlig ljusinsläpp genom de stora fönsterpartierna. Precis utanför porten möts du av en omgivning full av liv, med restauranger, barer, caféer, livsmedelsbutiker, gym, kommunikationsmöjligheter och grönområden. Det här är verkligen ett optimalt boende för alla som söker bekvämlighet och närhet till stadens puls samtidigt som de kan njuta av gröna oaser och vackra promenadstråk.

Belägen mellan Esplanaden, Järnvägsgatan och Fredsgatans rika utbud av restauranger, barer, caféer och kommunikationer, ger denna bostad dig närhet till en livfull puls. Samtidigt har du nära till vackra Tornparken och charmiga promenadsstråk som Lötsjön och Råstasjön.

Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbanestationerna Duvbo och Sundbybergs centrum på några minuters promenadavstånd. Pendeltåget tar dig direkt till T-centralen på mindre än 10 minuter. Från Sundbyberg avgår även fjärrtåg, och i närheten går buss 515 (från Fredsgatan) direkt till Odenplan. Tvärbanan trafikeras också från Sundbybergs centrum mellan Alvik, Sundbyberg och Solna.

När det gäller matbutiker, service och shopping finns allt du behöver inom räckhåll. Gabriels livs, ICA Duvbo, stora ICA MAXI i Solna Business Park, Hemköp, ICA Supermarket (Landsvägen) samt Willys är alla inom bekvämt avstånd. På några minuter når du även Sturegatans shoppingstråk och Signalfabriken med sitt varierade utbud av affärer, caféer, restauranger och barer. I området runt lägenheten finns även flera populära restauranger som Bra Mat, Parma och Delibruket i Tornparken med flera. För den som vill ta steget längre med shopping är Bromma Blocks och Mall of Scandinavia lättillgängliga med bil eller kollektivtrafik.


Boarea
34 kvm
Avgift
2 166 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
1 (Hiss finns)

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Kontakta Hevrê för mer information kring Vegagatan 21 Anmäl intresse.

Hevrê Yildiz

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.



Fakta

01
Beskrivning
Boarea

34 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

Rum

2 rum

Våning

1


02
Byggnadssätt
Byggnadsår

1970 OB 2010

Kommentar, byggnad

Flerbostadshus
2-glas

Värme och ventilationsanl.

Fjärrvärme
Mekanisk frånluft


03
Energideklaration
Energiklass
Energideklaration
Energiprestanda, primärenergital

135 kWh/kvm och år

Sammanställning

Energideklaration är utförd
Datum: 2019-06-17


04
TV/Internet
Beskrivning TV/Internet

Föreningen har Tele 2 som leverantör av kabel-TV. Grundutbudet av TV-kanaler ingår i avgiften. Bredband finns via Sundbybergs stadsnät. Just nu har föreningen ett gruppabonnemang på bredband från leverantören ObeNetwork 1000/1000 som ingår i avgiften i 2 år.


05
Bilplats/Övriga byggnader
Beskrivning, parkering

Föreningen har 97 garageplatser för bilar och 10 för MC (dem har tagit bort några platser vid renoveringen). Alla garageplatser har tillgång till elbilsladdare. Avgifterna kan komma att höjas senare under 2024. Kontrollerat 2023-11-17


Ekonomi

01
Avgift

2 166 kr/mån

Ingår i avgift

I avgiften ingår värme och vatten

Kommentar, månadsavgift

Elen debiteras individuellt för varje lägenhet, utifrån förbrukning. Den läggs på avgiften var tredje månad, med de tre senaste månadernas förbrukning.

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Överlåtelseavgift

2,5% av gällande basbelopp kr, betalas av säljare.

Pantsättningsavgift

1 % av gällande basbelopp kr

Andel i förening

0,4682%

Andel av årsavg.

0,004682

Pantsättning

är pantsatt.

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Avgiftsförändringar

Föreningen planerar att höja avgiften med 5 % från 1 januari 2023-11-17


Föreningen

01
Benämning

Brf Stataren 12. I föreningen finns 127 lägenheter.

Markägare

Föreningen äger marken

Allmänt

Brf Stataren 12 är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2006 och består av 127 bostadsrätter, 11 hyresrätter och 5 lokaler.

Delat ägandeskap är tillåtet med en minsta ägarandel om 10%.

Kommande renoveringar

Dem kommer genomföra en omfattande garage- och gårdsrenovering under sommaren/hösten 2023. Vi ska byta ut undercentralen som reglerar vatten och värme under våren 2023-11-17

Avgiftsförändringar

Föreningen planerar att höja avgiften med 5 % från 1 januari 2023-11-17

Gjorda renoveringar

Fastigheten renoverades till stora delar 2010-2011, då två våningar byggdes på den befintliga fastigheten, samtidigt som fasad och balkonger renoverades. Föreningen stamrenoverade 2015. Dränering av grunden påbörjades i slutet av 2013 och avslutades i början av 2015. De hyreslägenheter som finns i fastigheten har renoverats och det arbetet var klart i september 2016.

Renovering av tak (målning) enligt underhållsplan 2008. Målning, enligt underhållsplan 2008. Spolning av stammar 2008. Renovering tak 2010-2011. Nya balkonger 2010-2011. Ny ventilation 2010-2011. Nya hissar 2010-2011. Ny fasad 2010-2011. Under 2013 förstärktes garaget. 2015 stamrenovering i den äldre delen av huset. Hösten 2015 har nya buskar planterats i rabatterna utmed Vegagatan. 2016 renoverades hyreslägenheterna samt entréer målades och ny armatur sätts upp. 2018 infördes elseparering. 2019 infördes nytt låssystem, porttelefoner och elektronisk tvättstugebokning. Förstärkning av balkonger. 2019 installerades även elstoplar för laddning av elbilar. 2022- indragning av fiber.

Just nu pågår en omfattande garage- och gårdsrenovering. Balkar och pelare har förstärkts i garaget och helt nytt tätskikt på gården (garaget ligger under gården). Detta påbörjades i somras, garaget är nu i stort sett färdigt men gården kommer återställas i vår. Läs mer på hemsidan om alla renoveringar/åtgärder som gjorts. 2023-11-17

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns två tvättstugor samt mangelrum. Föreningen har en trevlig innergård där det bl.a. finns en lekplats, samt flera sittgrupper med grillmöjligheter.

Andel av BRF nettoskuldsättning

265 187 kr


Dokument

Ekonomi
Avgift
2 166 kr/mån
Ingår i avgift
I avgiften ingår värme och vatten
Kommentar, månadsavgift
Elen debiteras individuellt för varje lägenhet, utifrån förbrukning. Den läggs på avgiften var tredje månad, med de tre senaste månadernas förbrukning.
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Överlåtelseavgift
2,5% av gällande basbelopp kr, betalas av säljare.
Pantsättningsavgift
1 % av gällande basbelopp kr
Andel i förening
0,4682%
Andel av årsavg.
0,004682
Pantsättning
är pantsatt.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.
Avgiftsförändringar
Föreningen planerar att höja avgiften med 5 % från 1 januari 2023-11-17

Området
Centrala Sundbyberg  i sundbyberg

Centrala Sundbyberg

Här i Sundbyberg finns allt man kan tänka sig för att bo bekvämt med bra kommunikationsmöjligheter samtidigt som man har naturen runt hörnet. I Sundbybergs centrum finns ett stort utbud av shopping, caféer och restauranger, och tar man sig precis utanför centrumkärnan möts du av flera parker, sjöar och grönområden.


01
Fördelar med området
Sportbar Gym Stadspuls Bussar Nära flygplats Cykelbanor Restauranger Tryggt Tågstation Tunnelbana Parker/Grönområden Lokal spårtrafik Utegym Motionsspår Caféer

02
Kommunikationer

Från Sundbybergs centrum är det mycket lätt att ta sig kommunalt vart man än önskar sig. Här går både tvärbanan mellan Sickla och Solna och bussar mot bland annat Bromma flygplats, Stockholm City samt Danderyd. Även pendeltåg mot Bålsta och Nynäshamn går härifrån, och endast en station bort ligger Odenplan med övriga pendeltågslinjer mot bland annat Arlanda och Uppsala samt tunnelbanans röda, gröna och blåa linje.

Färdas du mycket med cykel är det mycket bekvämt inom Sundbyberg då cykelbanenätet är väl utbrett inom kommunen.


03
Natur och fritid

Precis utanför Sundbybergs centrum finns flertalet trevliga parker och grön- och naturområden som bland annat Lötsjön, Tornparken och Marabouparken med utställningar och konsthall. Varför inte ta en härlig promenad vid Löstjön för att sedan ta sig in till centrum och avsluta med en fika i solen?

I Sundbyberg finns även flertalet dansskolor, fotbollsklubbar, samt en ishall för de mer sportintresserade.

I grannområdet finns Solna med Friends Arena där många fotbollsmatcher och konserter hålls samt Mall of Scandinavia med ett brett utbud av butiker och restauranger.


04
Barnomsorg och skolor

I Sundbyberg finns ett stort utbud av förskolor och några exempel på dessa är Blåklockan, Lilla Ursvik samt Vitsippan.

I centrala Sundbyberg hittar du Ängskolan (F-6) och mer söderut ligger Vittra Brotorp (F-9), men självklart finns det flertalet fler grundskolor i området.

För mer information om Sundbybergs stads utbud av förskolor och skolor, vänligen besök https://www.sundbyberg.se/forskola-utbildning.html.


05
Affärer och restauranger

Här i Sundbyberg finns ett brett utbud av butiker och mataffärer, och vill du storhandla ligger Ica Maxi Solna endast några minuter med bil bort. Dessutom finns flertalet barer och restauranger som bland annat erbjuder italienskt, asiatiskt och svensk husmanskost. Här finns även flertalet hotell, caféer och gym.

Om du mot förmodan inte hittar det du söker ligger Stockholm City endast två pendeltågsstationer bort.


Använd kartan
X

Platser

Mae Thai Express Sundbyberg

132 m


Asahi Sushi

133 m


Gando Persisk Sandwich & Pizza

134 m


Koji sushi

141 m


Burgers & Wings

163 m


Bromma Blocks

1,18 km


Karusellens förskola

104 m


Förskolan Lekplatsvägen

366 m


Ellen Key skolan

473 m


Waldorfförskolan Solgläntan

485 m


I Ur & Skur Trollsländan ek för

519 m


Lidl

724 m


Hemköp

885 m


Dukan - Affär & tobak Sundbyberg

1,09 km


Stora Coop

1,15 km


Bromma Blocks

1,18 km


Vegagatan

81 m


Sundbybergs skola

203 m


Ursviksvägen

216 m


Sundbyberg

812 m


Solna

2,72 km


Ulriksdal

2,77 km


Solna station

2,79 km


Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Avstånd
Närområdet
Avstånd
Med bil
Med cykel
Till fots

  • Grönområde
    502 m
    1 min
    2 min
    7 min
  • Lokalt centrum
    556 m
    4 min
    4 min
    12 min
  • Tågstation
    Sundbyberg
    812 m
    3 min
    5 min
    15 min
  • Hållplats
    Vegagatan
    81 m
    1 min
    1 min
    1 min
  • Hav
    3,33 km
    10 min
    16 min
    1 tim 1 min
  • Sjö
    572 m
    1 min
    3 min
    9 min
  • Vatten
    392 m
    8 min
    3 min
    13 min
Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Hevrê!

Hevrê Yildiz

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska ...+2
Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.