Byvägen 16 / Ella Gård / Täby

Slutpris
3 050 000 kr
Referensnummer
130 784
Boarea
88 kvm
Driftkostnad
33 784 kr/år
Tomtarea
96 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
2-plans radhus
Såld
2014-08-27
Bostaden är såld!

Denna villa på Byvägen 16 såldes av oss 2014-08-27. Se alla våra försäljningar i Täby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ella Gård är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välbeläget gavelradhus i Ellagård med uteplats i väster mot allmänning utan insyn. Optimalt planerat radhus med stort vardagsrum och kök på entréplan samt tvättstuga. På övervåningen finner ni tre sovrum varav ett med balkong i väster samt ett badrum och en klädkammare.
Insynskyddad innergård vid entrén med morgonsol.

Ella Gård är en synnerligen populär del av Täby. Det centrala läget kombinerat med den trivsamma bebyggelsen finner många tilltalande. Nära till bra skolor och förskolor, liksom fotbollsplan, tennishall och lekplatser. Goda kommunikationer till Täby Centrum (dessutom promenadavstånd) och Buss 611 tar dig till Mörby Centrum och Danderyds sjukhus på ca 15 min.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.