Eskadervägen 10

Eskadervägen 10

Slutpris

1 650 000 kr


Näsby Park— Täby

Eskadervägen 10


Slutpris
1 650 000 kr

Näsby Park— Täby

Fin 1:a med balkong högt upp i huset!

+ Balkong
+ Låg avgift
+ Genomgående fint skick
+ Stabil förening
+ Absolut närhet till faciliteter och kommunikationer

Välkommen till din perfekta första bostad eller pendlarlägenhet med låga boendekostnader i en ekonomiskt stabil förening!
Här erbjuds en yteffektiv och genomgående fin 1a om 21 kvm i populära Brf Familjehotellet med absolut närhet till Näsbyparks centrum och kommunikationer. Lägenheten är insynsfritt belägen på våning 6 med en balkong i kvällssol.
Bakom säkerhetsdörren möts du av en hall med goda avhägningsmöjligheter och ett badrum i anslutning. I det helkaklade badrummet finns en toalett, handfat, spegelskåp med förvaring samt en dusch. Vidare in i bostaden finner du utrymme för en säng, soffa och matbord samt utgång till bostadens balkong med utsikt mot träden. I anslutning ligger det renoverade köket i vinkel med vita skåpsluckor och bänkskiva i ljus nyans. Köket är maskinellt utrustat med en mindre diskmaskin, ugn, induktionshäll och diskho.

Här bor du med närhet till mycket trevliga promenadstråk, hav, strand och bad samt fin natur. Mycket goda kommunikationer med både buss och Roslagsbanan samt direkt anslutning till Näsbyparks Centrum där bland annat matbutik, apotek, husläkarmottagning, tandläkare samt restauranger och bageri erbjuds.

I föreningen finns ett Skyroom med fantastisk utsikt över skärgården och delar av Stockholm. Det finns även en gästvåning med plats för fyra övernattande samt en festvåning fullt utrustad med plats för 24 sittande gäster. För den händige finns en snickarbod utrustad med verktyg och maskiner.


Boarea
21 kvm
Avgift
1 098 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
6 av 10 (Hiss finns)
Såld
2024-03-13

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna lägenhet på Eskadervägen såldes av oss 2024-03-13. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Eskadervägen.

Boka värdering

Amanda Brommels

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.