Furuvägen 55, Såld Visningen inställd! / Gribbylund / Täby

Slutpris
2 775 000 kr
Referensnummer
146 160
Boarea/biarea
95/3 kvm
Driftkostnad
30 912 kr/år
Tomtarea
164 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
2-plans parhus
Såld
2014-02-03
Bostaden är såld!

Denna villa på Furuvägen 55, Såld Visningen inställd! såldes av oss 2014-02-03. Se alla våra försäljningar i Täby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gribbylund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta parhus i två plan med lättskött trädgårdstomt.
Stor trädäckad altan med insynskyddat söderläge. Huset rymmer ett vardagsrum i vinkel samt renoverat kök med vit skåpinredning och moderna vitvaror. Tre sovrum på övre plan samt ett badrum och ett kombinerat badrum/tvättstuga på entréplan.

Inom några minuters promenad når man vackra Rönningesjön med möjlighet till aktivteter både under sommar och vinterhalvåret. Här finns bl.a Skavlötens motionsområde med elljusspår, café och badplats samt Rönningeby- en levande lantbruks och kulturby. Gribbylund är ett barnvänligt område med ett flertal förskolor och skolor i närområdet.

Smidiga kommunikationsvägar via Roslagsbanan (17 min in till Östra station) samt bussar till Danderyd, Mörby centrum och lokalbuss till Täby centrum.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.