Gribbylundsvägen 30 B, 1 tr / Gribbylund / Täby

Slutpris
1 360 000 kr
Referensnummer
32 232
Boarea
80 kvm
Avgift
6 532 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-10-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gribbylundsvägen 30 B, 1 tr såldes av oss 2014-10-12. Se alla våra försäljningar i Täby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gribbylund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en ljus och modern lägenhet. Lummigt belägen högst upp i låghus med egen ingång. Kök med rejäl matplats samt stort vardagsrum med utgång till insynskyddad balkong i väster. Två stora sovrum samt en rymlig klädkammare med hyllplan och klädstänger. Helkaklat badrum med badkar och tvättmaskin samt torktumlare. I avgiften ingår bredband, kabeltv och ip telefoni.

Populära Gribbylund erbjuder många möjligheter till fritidsaktiviteter.
5 minuters gångväg till den fina badjsön, Röningesjön och dess stora angränsande grönområden,Skavlötens friluftsgård, Rönninge By med 4-H gård. Vintertid plogas sjön upp för skridskoåkning och längdspår.
Barnomsorg och skola i området samt bra kommunikationer med bussar till Täby C. I Gribbylunds C finns bl.a en ICA-affär, frisör, café, restauranger, bibliotek och videouthyrning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.