Gustaf Bergs väg 17, 13tr / Täby Centrum / Täby

Slutpris
3 450 000 kr
Referensnummer
146 350
Boarea
111 kvm
Avgift
5 407 kr/mån
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Såld
2014-04-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gustaf Bergs väg 17, 13tr såldes av oss 2014-04-02. Se alla våra försäljningar i Täby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Täby Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tillfälle att förvärva en av de eftertraktade 4:orna med uthyrningsdel i populära Brf Storstugan. Lägenheten är i välhållet originalskick och har ett fantastiskt läge i huset på 13:e våningen med fin utsikt över området i öster, söder och väster. Badrummen är renoverade i samband med stambytet 2007 med ljusa materialval. Vardagsrum med ekparkettgolv och utgång till dubbelbalkong i väster med eftermiddagssol och kvällsol. Kök med gula originalskåpluckor. Matplats för 4-6 personer. 3 sovrum varav ett i uthyrningsdelen.
Uthyrningsdelen är inredd med ett kokskåp med diskbänk och kylskåp samt skåpinredning. Hall med bra förvaring via tre garderober samt överskåp. Renoverat och stambytt badrum med dusch.

Ett bekvämt boende med all tänkbar sevice runt hörnet.Täby Centrum, ett av Sveriges största och modernaste köpcentrum med 220 butiker och restauranger. Bra kommunikationer via buss och Roslagsbanan. Närhet till fina motionsspår vid Ensta Krog.

Storstugan är en av Täbys mest välskötta föreningar. Styrelsen gör många goda insatser och värnar om sina medlemmar. Sommaren 2012 stod bl a ett toppmodernt gym klart med alla möjliga typer av träningsmaskiner, löpband, fria vikter mm för föreningens medlemmar att nyttja. I föreningen finns också en SPA-avdelning med bastu och jacuzzi till förfogande. Allt i absolut toppskick!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.