Klövervallsvägen 65A / Vallatorp / Täby

Slutpris
2 160 000 kr
Referensnummer
169 051
Boarea
83 kvm
Avgift
3 998 kr/mån
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Såld
2014-05-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Klövervallsvägen 65A såldes av oss 2014-05-12. Se alla våra försäljningar i Täby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vallatorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna trevliga 3:a med radhuskänsla! Två uteplatser varav en med härligt solläge i väster med utsikt över Vallatorps radhus/villaområdet. Lägenheten har genomgående nylagda ekparkettgolv. Hela lägenheten har nymålade väggar och tak samt lister och dörrar i vitt. Kök med vita skåpluckor och matplats för 4-6 personer. Rymligt vardagsrum med utgång till den stora trädäckade altanen i väster. Två sovrum samt en rymlig klädkammare. Badrum med badkar. Insynsskyddande uteplats på entrésidan i öster. Som medlem i föreningen har man även tillgång till gemensam pool i området.

På Klövervallsvägen bor Du nära en trevlig ICA-butik, restauranger, vårdcentral samt skola och förskola. Bra kommunikationer med buss till Danderyds sjukhus, även närhet till Roslagsbanan vid Visninge station.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.