Kopparvägen 10 / Skarpäng / Täby

Slutpris
7 575 000 kr
Referensnummer
172 935
Boarea/biarea
152/72 kvm
Driftkostnad
36 914 kr/år
Tomtarea
1 268 kvm
Sovrum
5 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan med souterräng
Såld
2014-05-02
Bostaden är såld!

Denna villa på Kopparvägen 10 såldes av oss 2014-05-02. Se alla våra försäljningar i Täby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skarpäng är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vällkommen till en smakfullt inredd villa på totalt 224 kvm + dubbelgarage, med öppna ytor och stora sällskapsutrymmen - perfekt för socialt umgänge! Vitmålat ekkök med mattsvarta granitbänkskivor. Köksö/bardel med full maskinell utrustning i öppen planlösning med ett elegant matrum för 8-10 personer. Villan rymmer, förutom ett stort vardagsrum, ett trivsamt allrum med öppen spis samt fem sovrum. Två badrum och en gästwc. Snyggt inredd bastu.

Barnvänlig hörntomt med ogenerat läge. Mycket påkostad och fin trädgårdstomt med stensättningar och gräsmatta delvis inramat med staket samt stenlagd entré med belysning. Rymligt dubbelgarage samt asfalterad garageuppfart med plats för två bilar.

Närheten till fantasktiska grönområden invid Rösjön och Mörtsjön med aktivitetsmöjligheter både sommar och vinter. Bra förskolor och skolor i närområdet samt Rösjö centrum med välsorterad ICA-butik bidrar ytterligare till trivseln. Det finns även goda kommunikationsmöjligheter med buss till Danderyds sjukhus för vidare anslutning till tunnelbana.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.