Kopparvägen 10

Kopparvägen 10

Slutpris

7 575 000 kr


Skarpäng— Täby

Kopparvägen 10


Slutpris
7 575 000 kr

Skarpäng— Täby

Vällkommen till en smakfullt inredd villa på totalt 224 kvm + dubbelgarage, med öppna ytor och stora sällskapsutrymmen - perfekt för socialt umgänge! Vitmålat ekkök med mattsvarta granitbänkskivor. Köksö/bardel med full maskinell utrustning i öppen planlösning med ett elegant matrum för 8-10 personer. Villan rymmer, förutom ett stort vardagsrum, ett trivsamt allrum med öppen spis samt fem sovrum. Två badrum och en gästwc. Snyggt inredd bastu.

Barnvänlig hörntomt med ogenerat läge. Mycket påkostad och fin trädgårdstomt med stensättningar och gräsmatta delvis inramat med staket samt stenlagd entré med belysning. Rymligt dubbelgarage samt asfalterad garageuppfart med plats för två bilar.

Närheten till fantasktiska grönområden invid Rösjön och Mörtsjön med aktivitetsmöjligheter både sommar och vinter. Bra förskolor och skolor i närområdet samt Rösjö centrum med välsorterad ICA-butik bidrar ytterligare till trivseln. Det finns även goda kommunikationsmöjligheter med buss till Danderyds sjukhus för vidare anslutning till tunnelbana.


Referensnummer
172 935
Boarea/biarea
152/72 kvm
Driftkostnad
36 914 kr/år
Tomtarea
1 268 kvm
Sovrum
5 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan med souterräng
Såld
2014-05-02

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Kopparvägen 10 såldes av oss 2014-05-02. Se alla våra försäljningar i Täby

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.