Lövängsvägen 89 / Ellagård / Täby

Sällsynt radhus med bästa läge!

Slutpris
5 900 000 kr
Boarea/biarea
163/30 kvm
Driftkostnad
49 641 kr/år
Tomtarea
217 kvm
Rum
6 rum (5-7 sovrum)
Såld
2018-06-08
Bostaden är såld!

Denna radhus på Lövängsvägen såldes av oss 2018-06-08. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Lövängsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ellagård är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta unikt planerade gavelradhus med bästa läget i området. Bostaden som ligger på ett högt och fritt läge och gränsar mot allmänning erbjuder ett insynsskyddat läge nära naturen. I trädgården finns ett rikt växtmaterial med vårblommande lökar, rosor, bärbuskar, ett par vinstockar mm. Här erbjuds du 193 kvadratmeter fördelat på 6 rok. Tomten som ligger i ett perfekt sydvästläge har härlig eftermiddag-/ kvällssol och bjuder in till umgänge och lek för hela familjen. Radhuset som är planerad på fyra plan erbjuder ett stort fullutrustat kök, vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp, fem sovrum, badrum med badkar, dusch med bastu, samt en stor trädäckad uteplats. Letar du efter ett radhus med sällskapsytor för hela familjen samt ett fantastiskt gavelläge med kvällssol och insynsskyddad tomt så är detta radhus det du letar efter!

I Ella Gård bor du med närhet till stora grönområden med tennisbanor, motionsspår för den idrottsintresserade och flera badplatser samt nära till kommunikationer där du med lätthet tar dig till Täby centrum på 10 minuters gångväg eller Roslagsbanan direkt in till tekniska högskolan på 13 minuter. Bra utbud av matbutiker finns i Täby Centrum samt Willys, Ica Rösjöhallen och Lidl.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration