Marknadsvägen 63,3tr / Täby Centrum - Marknadsvägen / Täby

Första gården och med söderläge!

Slutpris
2 650 000 kr
Boarea
81 kvm
Avgift
3 548 kr/mån
Driftkostnad
220 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Såld
2015-02-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Marknadsvägen 63,3tr såldes av oss 2015-02-03. Se alla våra försäljningar i Täby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Täby Centrum - Marknadsvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trevlig 3:a till salu i Brf Volten, första gården, invid Täby Centrum!
Välkommen till en rymlig lägenhet på plan 3 som genomgått renovering de senaste åren. Stort vardagsrum med utgång till balkong i sydväst med markiser. Två sovrum samt gott om garderober för effektiv förvaring. Ett badrum samt en gästwc. Lägenheten har ett fint ljusinsläpp via stora fönsterpartier i två väderstreck.

Brf Volten består av fem kringbyggda och lugna innergårdar. Här finns det flera lekplatser och grönområden med grillplatser för såväl lek som vila. Välskött förening med låg månadsavgift. Marknadsvägen är ett av Täbys mest populära lägenhetsområden och det är många som vill bo här.
Ett bekvämt boende med all tänkbar sevice runt hörnet. Täby Centrum, ett av Sveriges största och modernaste köpcentrum med 220 butiker och restauranger. Bra kommunikationer via buss och Roslagsbanan. Närhet till fina motionsspår vid Ensta Krog.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.