Miklagårdsvägen 17 / Täby Kyrkby / Täby

Slutpris
3 550 000 kr
Referensnummer
144 771
Boarea/biarea
138/25 kvm
Driftkostnad
44 522 kr/år
Tomtarea
316 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
2-plans kedjehus
Såld
2014-03-17
Bostaden är såld!

Denna villa på Miklagårdsvägen 17 såldes av oss 2014-03-17. Se alla våra försäljningar i Täby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Täby Kyrkby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trivsamt kedjehus i två plan med 4 till 5 sovrum. Direktingång till garage. Renoverat kök 2012 med ljusa björkluckor samt rostfria vitvaror. Rymlig matplats för 6 till 8 personer samt utgång till trädäckad altan i väster med eftermiddags och kvällssol. Vardagsrum med ljusinsläpp från två väderstreck samt utgång till stenbelagd uteplats i öster med morgonsol. På övervåningen finns 4 sovrum och ett renoverat badrum med dusch samt en nyinredd klädkammare.

Lugnt och barnvänligt läge med lekplatser i området och endast någon minuts promenad till Miklagårds förskola.
Närhet till Täby Kyrkbys centrum och Täby idrottsplats med bla. motionsspår och skidspår. Ett flertal skolor och förskolor i området. Goda kommunikationer med buss och Roslagsbanan från Täby Kyrkbys centrum ( 500m bort).

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.