Mörtsjögränd 11 / Skarpäng / Täby

Barnvänligt på återvändsgata!

Slutpris
6 000 000 kr
Boarea/biarea
175/21 kvm
Driftkostnad
41 408 kr/år
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2018-08-29
Bostaden är såld!

Denna villa på Mörtsjögränd såldes av oss 2018-08-29. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Mörtsjögränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skarpäng är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna rymliga villa om 175 kvm boarea fördelat på 6 rum och kök ett stenkast från Mörtsjön. På barnvänlig återvändsgata ligger denna villa som sista hus med högt och insynskyddat läge. Huset är välvårdat men det ligger i tiden att modernisera invändigt. Stort rymligt kök med bra arbetsytor och matplats för 6-8 personer. Matsal i öppen planlösning mot kök med ljusinsläpp från 3 väderstreck. Vardagsrum i vinkel med mysig öppen spis och utgång till altanen.

Här bor du med närhet till fantastiska grönområden invid Rösjön och Mörtsjön med aktivitetsmöjligheter både sommar och vintertid. Det finns bra förskolor och skolor i närområdet så som Rösjöskolan, Skarpängsskolan samt Täby Friskola. Rösjö centrum med välsorterad ICA-butik, postombud och frisör bidrar ytterligare till trivseln.
Skarpäng är ett tryggt och lugnt område med närhet till natur och en aktiv fritid.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration