Odensvägen 51 / Täby Trädgårdstad / Täby / Nyproduktion

Slutpris
9 700 000 kr
Referensnummer
163 692
Boarea/biarea
220/60 kvm
Driftkostnad
32 961 kr/år
Tomtarea
1 252 kvm
Sovrum
5 Sovrum
Byggnadstyp
2-planshus
Såld
2014-10-05
Bostaden är såld!

Denna villa på Odensvägen 51 såldes av oss 2014-10-05. Se alla våra försäljningar i Täby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Täby Trädgårdstad är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett av Täby Trädgårdsstads mest exklusiva hus. Med infälld belysning i takfoten kan du uppleva villans karakteristiska herrgårdsutseende i modern elegans. Arkitektritat stenhus med takhöjd 2,62 m, magnifik planlösning och stilrena samt påkostade materialval. Högt beläget i söder med utsikt över skogen och sol hela dagen.

Entréplanet bjuder på en fantastisk entréhall med över 5,5 meter till tak. Hela huset har vacker 14 mm 1-stavsekparkettgolv och är inredd med tre exklusiva badrum.
Öppen planlösning mellan köket, matsalen och vardagrummet. Kök med vit skåpinredning och svarta granitbänkskivor. Köket har innovativa förvaringslösningar och toppmodern maskinell utrustning med bl.a inbyggd kaffemaskin samt utdragbara lådor med värmeelement för att smidigt förvärma porslin. Köksö med infällda och belysta förvaringshyllor ger ett effektfullt intryck. På entréplanet finns även två sovrum och ett exklusivt inrett badrum samt teknikrum/tvättstuga med groventré.
Övervåningen bjuder på ett stort och luftigt allrum med utgång till balkong i söder. Tre sovrum och två exklusiva badrum. Ett av sovrummen har ingång till inrett dressingroom och badrum.

Tomten är iordningställd med gräsmatta och garageuppfart samt gångar är belagd med gatusten. Välbyggd inramad med ett elegant staket. I östra delen av altanen finns en nedsänkt pool om 7 * 3.5 meter. Del av garaget är inrett med wc och dusch som ligger i direkt anslutning till poolen. Det isolerade tvåbilsgaraget har vatten indraget och elportar som styrs med fjärrkontroll. Ej avlopp i garaget.

Huset är slutbesiktigat.

Lugnt och barnvänligt läge med närhet till skolor och förskolor
samt till Täby Kyrkbys centrum och Täby idrottsplats med bland annat motionsspår och skidspår. Goda kommunikationer med buss och Roslagsbanan som tar er in till Stockholm C på ca 25 minuter.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.