Odensvägen 30 / Täby Kyrkby / Täby

Odensvägen 30

Slutpris
7 000 000 kr
Referensnummer
165 789
Boarea
174 kvm
Driftkostnad
31 630 kr/år
Tomtarea
1 201 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
2 plan
Såld
2014-03-20
Bostaden är såld!

Denna villa på Odensvägen 30 såldes av oss 2014-03-20. Se alla våra försäljningar i Täby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Täby Kyrkby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna gedigna familjevilla uppförd 2009 med genomgående hög standard i mycket bra läge i Trädgårdsstaden, Täby Kyrkby. Huset är ett Villa Björkudden med modifierad planlösning från Eksjöhus. Boarean om 174 m² innehåller 6 rymliga rum varav 4 sovrum med möjlighet att skapa ett femte om så önskas. Nuvarande planlösning erbjuder en mycket generös walk-in closet i anslutning till master bedroom. Huset präglas av den moderna, öppna planlösningen med rejält tilltagna sällskapsytor och den stora altanen i söderläge mot parkområde. Fiber indraget i fastigheten. Huset måste upplevas på plats, välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.