Örnstigen 11, 2 tr / Näsby Park / Täby

Slutpris
1 985 000 kr
Referensnummer
173 428
Boarea
58 kvm
Avgift
3 651 kr/mån
Driftkostnad
350 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-09-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Örnstigen 11, 2 tr såldes av oss 2014-09-09. Se alla våra försäljningar i Täby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Näsby Park är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna välplanerad lägenhet i gott skick med en genomgående sober färgskala. Rymligt vardagsrum med utgång till balkong i söder mot föreningens trivsamma gård. Kök med renoverad originalskåpinredning samt matplats för 4 personer. Stambytt och renoverat badrum med badkar. Sovrum med bra förvaring via tre inbyggda garderober. I lägenheten finns även en öppen klädkammare med hyllplan för effektiv förvaring. Föreningen har god och väl fungerande ekonomi samt en hög teknisk status på fastigheterna.

Örnstigen ligger lugnt beläget invid Näsby parks villaområde. Bra kommunikationer via buss in till Östra Station samt till Näsby Parks Centrum och Täby Centrum. Närhet till Värtan med fina promenadstråk samt badplats. Näsbyvikens småbåtshamn ligger också i området och angränsar till Näsby Slott med fina parkområden.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.