Radarvägen 14, 5tr / Hägernäs / Täby

Slutpris
1 650 000 kr
Referensnummer
105 937
Boarea
58 kvm
Avgift
3 565 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-09-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Radarvägen 14, 5tr såldes av oss 2014-09-30. Se alla våra försäljningar i Täby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hägernäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Högt upp på Radarvägen ligger denna trevliga och ljusa tvåa! Lägenheten ligger längst upp i huset i söderläge med en milsvid utsikt. Tilltalande planlösning med kök och vardagsrum i anslutning till varandra. Väl tilltaget sovrum samt stambytt badrum. Stor klädkammare med bra förvaringsmöjligheter. Utgång till inglasad balkong i strålande söderläge från vardagsrummet!

I Hägernäs bor Du nära såväl härliga grönområden kring Rönningesjön som strandpromenaden invid Hägernäs Strand! Närhet även till kommunikationer, både buss och Roslagsbanan. På Radarvägen finns även ett litet centrum med bl.a ICA-butik, restaurang mm.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.